"Ботев" /Враца/ отстъпи на "Черно море" с 1:3 в контрола,

...
"Ботев" /Враца/ отстъпи на "Черно море" с 1:3 в контрола,
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ загуби с 1:3 контролата срещу Черно море /снимки/

"Ботев " /Враца/ отстъпи на "Черно море " с 1:3 в контрола, коята се игра на един от терените на комплекс “Евима футбол” в Банско. Резултатът обаче не е индикативен за показаното на терена. При по-голям късмет врачани можеха да завършат най-малко наедно. По сделка на треньорите Сашо Ангелов и Илиян Илиев спарингът мина в четири елементи по 30 минути.
Срещата стартира в положително движение, а "Черно море " сътвори първата заплаха пред една от двете порти. В 5-ата мин. националът на варненци Исмаил Иса овладя топката с тил към вратата, завъртя се и стреля, само че около страничната греда. В 15-та мин. Аристот Ндонгала центрира в наказателното поле, където Иса стреля, само че Краси Костов мазета топката, която попадна в Кардозо. Той финтира стража на врачани и от точката на дузпата стреля над вратата. В 22-ата мин. ботевци можеха да поведат. Златински пресече пас в средата на терена и се опита технично да трансферира стража на "Черно море ", който бе излязал напред, само че не откри задачата.
В 40-та мин. Петър Атанасов получи топката в пенална и насочи удар, само че Делмиро съумя от голлинията да спре с тяло кълбото. В 49-та мин. последва нова добра офанзива на ботевци, при която Абдалах блокира с шпагат рисков изстрел на Лясков. В 59-та мин. Ндонгала проби отдясно и откри Иса в наказателното поле, който осъществя за 1:0. В последните секунди на втората част Ндонгала усили на 2:0 след асистенция на Иса.
Третата част стартира добре за момчетата на Сашо Ангелов, които до 67-та мин. сътвориха няколко рискове пред Иван Дюлгеров, само че стражът на "Черно море " бе на висота и избави. В 88-та мин. Илиан Илиев-младши означи страховит гол. Халфът на “моряците” получи топката пред дъгата на наказателното поле и с обмислен удар прати топката в сглобката на вратата за 3:0.
В началото на четвъртата част Илиян Илиев пусна единствено юноши на терена. "Ботев " натисна младите “моряци”, които обаче стояха добре в отбрана, а Иван Дюлгеров направи няколко положителни спасявания. Все отново в 110-та мин. Мирослав Будинов с глава вкара за 1:3. Това бе първият гол в мрежата на варненци в контролите до момента. В края на мача Мартин Дичев от "Черно море " нацели греда.
За "Черно море " започнаха: Иван Дичевски, Мирослав Енчев, Делмиро, Цветомир Панов, Абдалах Имамо, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Жордао Кардозо, Родриго, Исмаил Иса
За "Ботев " /Враца/ стартираха: Костов, Васев, Лясков, Домовчийски, Генов, Миланов, Кавдански, Атанасов, Мечев, Паласиос, Златински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР