Ботев Враца и Славия се изправят един срещу друг в

...
Ботев Враца и Славия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Славия ще опита да затвърди мястото си в топ 6 срещу Ботев Враца

Ботев Враца и Славия се изправят един против различен в мач от 22-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно за вас към конфликта минута по минута.

Ботев Враца има съществени компликации с отбелязването на попадения. Отборът има единствено два гола в последните пет кръга в шампионата. Добрата вест е, че Диего Фераресо се завръща към първия състав след изтърпяно наказване. Ботев Враца преотстъпи Цветослав Поповчев на Миньор Перник, а наставникът Даниел Моралес съобщи, че него го интересува играта на тима.

Славия не може още да откри постоянството в играта си през тази акция. Наставникът на " белите " Златомир Загорчич разгласи, че при нова загубаб е допустимо да го уволнят. Людовик Соарес се завръща в състава на Славия за идния конфликт, а Чунг До се чака да резервира своята титулярна позиция. Проблемът за отбора от " Овча Купел " е, че няма суха мрежа като посетител от август месец насам и ще се старае да промени точно това против Ботев Враца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР