Ботев (Враца) и Септември се изправят един срещу друг в

...
Ботев (Враца) и Септември се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Ботев и Септември закриват редовния полусезон в Първа Лига

Ботев (Враца) и Септември се изправят един против различен в последния мач от 18-ия кръг на Първа Лига от 17.00 часа през днешния ден. Двата отбора ще закрият постоянния полусезон на родния хайлайф, като при започване на декември ще се изиграят два отсрочени мача на Лудогорец - против Славия и Левски.

Към момента домакините се намират на 12-а позиция в класирането с актив от 14 точки. Врачани имат единствено една победа в последните си шест срещи и ще се надяват на добър свършек на полусезона, с цел да са в по-добра позиция за пролетта.

Гостите от своя страна са със същия актив, само че са една позиция по-надолу поради по-лоша голова разлика. Тимът от София има единствено един триумф в последните си 10 мача и обезверено се нуждае от победа, с цел да е с по-голямо оптимизъм за избавление напролет.

Двата отбора към този момент се срещнаха между тях този сезон, като във втория кръг на шампионата дуелът приключи наедно 1:1. Тогава Мартин Кавдански означи за врачани, а Атанас Кабов бе прецизен за Септември.

Главен съдия на дуела на стадион " Христо Ботев " във Враца ще бъде Волен Чинков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР