Ботев (Враца) и Хебър не се победиха и завършиха 0:0

...
Ботев (Враца) и Хебър не се победиха и завършиха 0:0
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Ботев и Хебър не излъчи победител

Ботев (Враца) и Хебър не се победиха и приключиха 0:0 в оспорван двубой от 26-ия кръг в efbet Лига. По този метод врачани остават на 11-та позиция с 24 точки, до момента в който гостите са 15-ти със 17 пункта.

Несъмнено врачани би трябвало да съжаляват повече за изпуснатата победа поради куп основаните положения главно през първото полувреме. Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев пък се отличи с първокласни спасявания и на процедура резервира паритета.

Домакините проведоха извънредно рискова офанзива още в първите секунди на срещата. Марку Мажуга надбяга цялата защита на гостите, защото бе изведен на стрелкова позиция, само че насочи доста слаб удар и по този начин не съумя да затрудни стража Петър Дебърлиев.
 Снимка 614416
Източник:

Определено футболистите на Даниел Моралес искахa a да се реваншират пред своите последователи след разгрома от Лудогорец и бяха близо да провокират еуфория на трибуните. В 8-та минута Диего Фераресо получи подаване и от сериозна отдалеченост нацели напречния дирек на вратата на Дебърлиев.

Непосредствено по-късно Хебър също можеше да открие резултата, когато възпитаниците на Любослав Пенев построиха бърза офанзива, след което състезател на отбора от Пазарджик стреля, но топката се отби първо в неприятелски защитник, а по-късно облиза гредата.
 Снимка 614409
Източник:

Врачани продължиха да са по-активният състав и непрестанно опитваха да се възползват от всяка една възможонст за гол. Централният полузащитник Клери Сербер принуди Петър Дебърлиев да прави избавяне.

В 27-та минута бранителите на Хебър позволиха неточност, която можеше да се окаже фрапантна. Нападателят Браян Переа пресече пас и мигновено опитва да трансферира Петър Дебърлиев, чиято интервенция за следващ път лиши домакините от попадение.
 Снимка 614407
Източник:

Безспорно Петър Дебърлиев се открояваше с блестящи намеси в днешния конфликт. Клери Сербер комбинира с Момчил Цветанов в наказателното поле на отбора от Пазарджик, където крилото обезателно бе затворен от вратаря, съумявайки да блокира удара му.

Миг нехайство в редиците на Ботев (Враца) и Хебър пропиля превъзходен късмет да смълчи публиката на стадион " Христо Ботев ". Октай Хамдиев изпревари Мартин Кавдански, устреми се напред, навлизайки в наказателното поле, с цел да нанесе извънредно разочароващ изстрел.
 Снимка 614406
Източник:

Ботев (Враца) най-сетне съумя осъществя в 69-та минута. Момчил Цветанов извърши точно директен свободен удар, като топката се удари в горната гредата. Последва добавка от страна на Браян Переа, вкарвайки кълбото в опразнената врата. Колумбиецът обаче е бил в състояние на засада и попадението бе анулирано. 

Дълбоко в добавеното време Антонио Георгиев имаше голям късмет да донесе триумфа на своите съотборници. Халфът овладя ужасно подаване на Момчил Цветанов стреля, само че Петър Дебърлиев отхвърли да бъде преодолян.
 Ботев (Враца) - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Ботев (Враца) - Хебър 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР