Ботев (Враца) и ФК ЦСКА 1948 откриват 12-тия кръг в

...
Ботев (Враца) и ФК ЦСКА 1948 откриват 12-тия кръг в
Коментари Харесай

Ботев и ФК ЦСКА 1948 дават начало на 12-тия кръг в efbet Лига

Ботев (Враца) и ФК ЦСКА 1948 откриват 12-тия кръг в родното състезание efbet. Футболистите на Христо Янев посрещат тези на Николай Панайотов в 17:30 часа през днешния ден, а срещата на стадион " Христо Ботев " във Враца ще бъде ръководена от Драгомир Драганов.

Напоследък Ботев (Враца) се намира във напредък, който е обвързван най-много с идването на Христо Янев. Под управлението на някогашния национал врачани победиха Берое и взеха точка като посетител на Хебър (Пазарджик) на Любослав Пенев. ФК ЦСКА 1948 е на другия полюс и се намира в декаданс, като последната победа на " алените " датира от 28 август, когато момчетата на Николай Панайотов завоюваха гостуването си на Славия. Успехът в " Овча купел " беше последван от загуба и две равенства.



Както е известно, до края на полусезона Ботев (Враца) ще бъде без един от главните си футболисти - халфът Чавдар Ивайлов, който пострада, откакто в изблик на нерви изритал вратата на съблекалнята. Очаква се в сметките на Янев да бъде реализаторът Браян Переа, който някогашният ментор на ЦСКА не можеше да употребява в своя дебют против Берое поради наказване.
 Панайотов: Никой не ми дава препоръки, имам поддръжката на управлението
Панайотов: Никой не ми дава препоръки, имам поддръжката на управлението

Даде конференция

Колкото мачът е значим за врачани, толкоз е и за ФК ЦСКА 1948. Загуба ще понижи още повече възможностите на " алените " от Бистрица да намерят място в шестицата - към днешна дата те са седми в подреждането, с две точки по-малко от Лудогорец, като и двата състава имат еднакъв брой изиграни мачове. Николай Панайотов ще може да разчита на главния боеприпас футболисти на: Ивайло Чочев, Георги Русев, Радослав Кирилов, Даниел Наумов и прочие
 Христо Янев: Поздравявам тима за метода, по който излезе от тежката обстановка
Христо Янев: Поздравявам тима за метода, по който излезе от тежката обстановка

Наставникът на варачани удовлетворен от играта през второто полувреме

Най-младият треньор в efbet Лига съобщи преди дуела, че чака реакция от своя тим във Враца - в медиите излезе информация за съществено напрежение в съблекалнята на " алените " след равенството с Берое. Панайотов сподели още, че има поддръжката на клубното управление и че никой не му се бърка в работата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР