Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен бараж за

...
Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен бараж за
Коментари Харесай

Ботев и Етър определят последния участник в елита

Ботев (Враца) и Етър се изправят в съдбоносен бараж за влизане в efbet Лига. Двубоят е довечера от 20:00 часа на стадион " Александър Шаламанов ".

Срещата се чака да бъде посетена от доста почитатели на " виолетовите ", като от клуба са организирали безвъзмезден превоз.

Ботев излиза като любимец в мача, което значи и по-голямо напрежение в редиците на врачани. Наставникът на търновци Веселин Великов няма да може да разчита на двама от най-опитните си играчи - Даниел Младенов и Здравко Илиев.
 Юли Ненов: Ботев (Враца) би трябвало да остане в елита
Юли Ненов: Ботев (Враца) би трябвало да остане в елита

" Не бива да ни заблуждава слабата форма на Етър "

И двамата асове не се качиха на рейса за София. Извън сметките на Великов са също Георги Александров и Николай Янков.

" Трябва да създадем всичко допустимо да победим и да се върнем в елита. Баражът е единствено в един мач и възможностите са равни. Напрежението е повече в Ботев (Враца), който желае непременно да резервира мястото си в елита.

Разбира се, напрежение има и при нас. Всички са на линия, с изключение на трайно контузените Здравко Илиев, Георги Александров, Дани Младенов и Николай Янков. Ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим ", съобщи преди мача старши треньорът на търновци Веселин Великов.

Съставът на Ботев Враца приключи на предпоследно място в крайното класиране на efbet Лига и не съумя да си обезпечи несъмнено оставане в елита. Врачани ще би трябвало да минат през баража, с цел да си подсигуряват първокласен статус и за идващия сезон, което е огромната цел пред отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР