Ботев (Враца) и Етър излизат един срещу друг от 15:45

...
Ботев (Враца) и Етър излизат един срещу друг от 15:45
Коментари Харесай

Ботев и Етър започват голямата битка за оцеляване

Ботев (Враца) и Етър излизат един против различен от 15:45 часа в мач от групата на изпадащите в efbet Лига. Двата отбора приключиха постоянния сезон с идентичен актив от 22 точки. В лагерите на противниците още не знаят дали в края на сезона ще има изпадащи, по тази причина избират да си свършат работата на терена.

" По-добре да си взимаме точки и да не треперим в очакване на някакви решения. Искаме да подвластен единствено от себе си. Не ни липсват проблеми, само че се надяваме да спечелим. Мачът ще е сложен и за нас, и за Етър ", разяснява наставникът на врачани Веселин Великов, който е някогашен футболист на " болярите ".
 Ботев (Враца) се раздели с трима футболисти
Ботев (Враца) се раздели с трима футболисти

Няма да разчита повече на тях

Домакините ще бъдат без опитния Валри Домовчийски. Той получи нова травма и не попадна в групата за мача. Дориан Бабунски не е изцяло възобновен и ще е измежду запасите, а офанзивата ще бъде водена от Даниел Генов. Юлиан Ненов, Христо Златински и Петър Атанасов също ще тормозят отбраната на Етър, а с по-дефанзивни функционалности в средата на терена ще са Никола Колев и Аласан Н`Диайе.

За гостите от Велико Търново няма да играе Яни Пехливанов, който лекува контузия. След наказване се завръща централният бранител Пламен Крачунов. Преслав Боруков и Гаетан Миси Мезу ще са двамата нападатели, а Даниел Младенов и Ловре Кнежевич ще им оказват помощ по крилата.

" Оптимист съм. Ще се борим до последно. Не би трябвало да позволяваме грешките от мача със Славия ", показа старши треньорът на Етър Александър Томаш.
 От Етър и Славия с обща декларация за спора сред Светослав Вуцов и Гаетан Мезу
Вуцов и Мезу се сдобриха

Двамата се разбрали по телефона

" Виолетовите " имат леко преимущество в салдото сред двата тима в елита. През сегашния сезон обаче Етър претърпя тежка загуба с 1:5 във Враца, а мачът на " Ивайло " приключи при нулево тъждество. Това е и най-убедителната победа на Ботев от старта на акцията.

Вероятни сформира:

Ботев: Костов; Зехиров, И. Миланов, Керчев, М. Николов; Н. Колев, Н`Диайе; Ненов, Златински, П. Атанасов; Д. Генов

Етър: Х. Иванов; З. Илиев, М. Иванов, Крачунов, Х. Хубчев; Д. Младенов, Кацаров, Мечев, Кнежевич; Мезу, Боруков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР