Ботев Враца и Черно море откриват 27-ия кръг в efbet

...
Ботев Враца и Черно море откриват 27-ия кръг в efbet
Коментари Харесай

Войните на Илиан Илиев отиват да превземат и Враца

Ботев Враца и Черно море откриват 27-ия кръг в efbet Лига. Мачът на „ Христо Ботев “ стартира в 16:15 часа. Домакините, които нямат победа в четири следващи мача в шампионата, заемат 11-та позиция с актив от 24 точки, четири по-малко от десетия Ботев Пловдив. Тимът на Даниел Моралес разчита доста на своите семейства, като няма загуба на своя „ Христо Ботев “ от месец октомври насам, когато загуби с 0:4 от ЦСКА. В предходния кръг Ботев записа шеста поредна „ суха “ мрежа вкъщи при нулевото тъждество с Хебър Пазарджик.

За днешната среща контузен е Петко Ганев и няма да бъде разполагаем. В състава обаче се завръща бранителят Меси Биатусумока след два мача наказване.

„ Моряците “ от своя страна записаха три следващи триумфа в шампионата и се изкачиха от четвърто място в класирането с 45 точки, само че към момента не са сигурни за топ 6 в края на постоянния сезон.

Добрите вести за старши треньора Илиан Илиев са свързани с бразилския нападател Матеус Машадо, който се чака да направи дебют за тима, откакто най-накрая получи картотека и е в състава. Александър Василев пък се завръща след наказване, а Росен Станчев също попадна в групата.

Срещата обаче сигурно пропущат триото Велислав Василев, който е болен, Ангел Ангелов, който има разтежение, а Цветомир Панов пък е с травма в бедрото. Берк Бейхан пък получи контузия в мача на дублиращия тим със Спартак.

Черно море има 5 победи и 2 равенства в последните 8 мача против Ботев Враца. Трябва да се върнем до 2018-а година, когато за последно врачани победиха „ моряците “ с 2:1. По-рано през сезона Черно море взе триумф с 2:1 над Ботев Вр.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР