Ботев Враца и Берое откриват 10-ия кръг в родната efbet

...
Ботев Враца и Берое откриват 10-ия кръг в родната efbet
Коментари Харесай

Ботев Враца и Берое се надяват на ново начало след треньорските смени

Ботев Враца и Берое откриват 10-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата на стадион „ Христо Ботев “ стартира в 15:00 часа и ще опълчи два отбора с нови треньори.

Двубоят може да гледате по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим срещата минута по минута.

Ботев Враца се довери на Христо Янев за треньорски пост. Врачани се разделиха с Даниел Моралес при започване на седмицата. Тимът от Северозапада ще бъде без своя голмайстор Браян Переа – колумбиецът е осъден за тази среща.

Наред с неналичието на Переа, Ботев Вр би трябвало да бори и нападателната си отпадналост. Тимът е с най-слабото нахлуване в елита, делейки „ почетното “ място с Пирин Благоевград.

При Берое също бе бурно през седмицата. Старозагорци най-накрая съумяха да картотекират две от звездните си попълнения – Енцо Ойос и Леандро Годой. Заралии обаче към този момент са с нов ментор – Хосе Луис Ачиари, заменил на поста Густаво Араголаса.

Бившият треньор на юношеските обединения на Каляри бе уволнен след три следващи загуби при голова разлика 0:10, само че по думи на Араголаса и Ернан Банато освобождението е пристигнало и поради вътрешни неразбории.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР