Ботев върви към изпадане след поредната загуба този път от

...
Ботев върви към изпадане след поредната загуба този път от
Коментари Харесай

Ботев потъва не само в Черно море! Ботев потъва в мръсни ръце!

Ботев върви към изпадане след следващата загуба този път от Черно море. Плашещи са не резултатите и не безхаберната игра, а тоталния безпорядък и управническа непросветеност превзела най-стария клуб. Загубеният край от безконечния противник Локо Пловдив, изпъден паметен треньор, кавги измежду играчите, почитателите и управлението....Колежа, който тъне в плевели и краят му не се вижда. Последната изцепка с полиграфа и реакцията на звездата Неделев споделя всичко. Тошко е предан и предан на клуба, само че вижда накъде са го повели псевдоспециалисти като Ангел Палийски и групата новодошли натегачи към новия притежател. Сивият кардинал Палийски води Ботев към пропаста и се употребява с омразата на почитателите, само че неразбираемо за какво новият притежател не може и не прави даже опити да го мръдне от позициите му. Чий ползи съставлява пишман предприемача от село Цалапица?! Ясно е кой докара Палийски в Ботев и интригите, който той върти зад тила им с имената на съществени фактори от София. Ясни са и облагите, които някогашния сервитьор от Слънчев бряг натрупа на гърба на жълто-черната общност. След Ицо Салфетката, Брокерите и Митьо Селския Ботев доживя и ерата на Бай Ганьо Палийски. Времената на Христолов тъмно се спускат още веднъж над Коматево. Да, Коматево, тъй като Ботев в ерата на Палийски няма нищо общо с клуба от Съдийския квартал. Ботев постепенно се трансформира в селски клуб от един сервитьор на биричка и пържена цаца. И преди сервитьори в лицето на Ицо Салфетката управляваха Ботев и резултатът го помним. Макар че Салфетката обслужваше изискания ресторант Пълдин в Стария град, не капанче с пържена цаца и наливна бира като надледника си. Клубът наподобява наложен в ръцете на номиналния притежател Самуилов. Носят се клюки, че задачата е да се постави ръка на стадиона в центъра на Пловдив и по сходство на схемата на Гриша Ганчев с ЦСКА - т.е. да се тури ръка на апетитния златен парцел под формата на смесено сдружение с общината.
Чакат се изборите и след тях новият кмет ще разчисти пътя към комплекс МОЛ Колежа или както там ще го нарекат следващия мол с бира-скара, наливна биричка и вмирисана цаца. Некомпетентен притежател, вероломен сив кардинал, безразсъден треньор, демотивирани футболисти, обезверена и озлобена аудитория.
Това е формулата на падението в бездната. Не инцидентно ядосаният министър председател Борисов съобщи на почитателите преди няколко дни, че страната ще помогне единствено, в случай че види, че някой дава пари да строи стадион край Бирената фабрика.
Поне на този стадий страната строи пътища и игрища, за молове пари от еврофондовете и от фонда на фондовете няма. Независимо от сънищата на Палийски и от страха му да отговори обществено на детектора на лъжата: Кой го домъкна в Ботев, какъв брой пари той извади от джоба си, какъв брой открадна и чий ползи съставлява????
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР