Ботев ще се опита да сложи край на черната серия,

...
Ботев ще се опита да сложи край на черната серия,
Коментари Харесай

Ботев с шести опит да победи

Ботев ще се опита да постави завършек на черната серия, в която е от началото на сезона през днешния ден. Тимът е с пет следващи мача без победа - четири загуби и едно тъждество. Днес отборът гостува на Локомотив София в мач от четвъртия кръг в елита, а срещата е от 18:30ч. на стадион " Локомотив " в София .
Прочетете още
Ботев ще бъде и с нов треньор, откакто Азрудин Валентич напусна поста и ще бъде консултант на притежателя Антон Зингаревич. Новият треньор е Артур Ованесян, който водеше дубъла на " канарчетата ".

В четвъртък Ботев завърши присъединяване си в евротурнирите, откакто загуби гостуването си на АПОЕЛ с 0:2 в Никозия в шампионата Лигата на конференциите. Преди това за състезание вкъщи пловдивчани паднаха 0:2 от Арда. Локомотив София направи 1:1 като посетител на Берое.

В класирането Ботев е на последното място и единственият тим без извоювана точка след първите три кръга, а Локомотив София е на 14-о място с две точки.

През предишния сезон Ботев победи в Пловдив с 2:0 и направи 0:0 като посетител в София против Локомотив.

Аут за Ботев са трайно контузените Станислав Работов и Тодор Неделев, както и новото попълнение Рой Херман. Па Конате се завръща след наказване. Бранителят пропусна мача с Арда.

Съдия на дуела ще е Станимир Тренчев.

Вероятни сформира:

Локомотив София: Александър Любенов, Алан Диас, Матеус Роча, Камен Хаджиев, Селсо Рапозо, Ивайло Найденов, Красимир Милошев, Мики Орачев, Димо Бакалов, Илия Димитров, Карлос Франса

Ботев: Георги Аргилашки, Роберто Пунчец, Самуел Супрайен, Виктор Генев, Джеймс Етоо, Па Конате, Реда Рабей, Николай Минков, Емануел Току, Мохамед Брахими, Мартин Секулич
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР