Ботев ще играе за завишени премии в неделния сблъсък с

...
Ботев ще играе за завишени премии в неделния сблъсък с
Коментари Харесай

Завишени премии в Ботев за бой над Локомотив в дербито на Пловдив

Ботев ще играе за повишени награди в неделния конфликт с Локомотив. Битката за Пловдив започва в 17:00 часа въз основата на жълто-черните в Коматево и с нея се затваря 24-ия кръг в Първа лига. Успех над градския противник ще бъде отдаден на притежателя Антон Зингаревич. Вчера съветският предприемач имаше мотив за празник.

" Собственикът на Ботев Пловдив господин Антон Зингаревич навършва 41 години! Пожелаваме му здраво здраве, благополучие и реализиране на фантазиите му! От името на всички футболисти, треньори и чиновници желаем от сърце на господин Зингаревич още идващия месец да усети същинската жълто-черна магия - на бул. " Източен " 10 (б.р. - адресът на стадион " Христо Ботев ", където дълги години да се радва на триумфи и титли с най-стария футболен клуб в България! ", написаха от клуба.

Треньорът на Ботев Пд Бруно Балтазар ще има проблеми по окомплектоването на състава. Аут за конфликта са вратарят Хидайет Ханкчи и универсалният футболист Джейм Ето " о, които бяха осъдени от БФС с отнемане от спортни права за един мач. Португалският експерт обаче ще може да разчита на Точукво Нади, който се завръща след изтърпяна глоба. Той ще започва като титуляр, а под рамката ще е Георги Аргилашки.
 Автобусът на Ботев (Пловдив) с нова визия преди дербито с Локомотив
Автобусът на Ботев (Пловдив) с нова визия преди дербито с Локомотив

" Канарчетата " ще респектират градския противник още от паркинга
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР