Ботев ще гостува на Арда в Кърджали в среща от

...
Ботев ще гостува на Арда в Кърджали в среща от
Коментари Харесай

Ботев играе в Кърджали преди финала за Купата

Ботев ще гостува на Арда в Кърджали в среща от 32-ия кръг в елита. Мачът е през днешния ден от 17:00ч. на стадион " Арена Арда ". 
Прочетете още
Това е последният мач за пловдивчани преди финала за Купата, който е 15 май на националния стадион " Васил Левски " в София против Лудогорец. 

Треньорът Душан Керкез ще прави да прави доста промени в състава си. Наказан е Николай Минков, контузени са Георги Николов и Атанас Чернев, а Антоан Конте, Ивелин Попов и Антонио Перера висят с картони за финала за Купата и няма да се рискува с тяхното стартиране. 

В класирането Ботев е 8-ми с 45 точки, а Арда е на 9-ти с 41 точки. Реално мачът е много значим, тъй като при победа на Ботев то отборът ще отстрани Арда в борбата за седмото място. Победа за Арда обаче ще завърже битката още повече. В другия мач от плейофната група играят ЦСКА 1948 и Славия. Ако Ботев завоюва Купата отборът си обезпечава класиране в Лига Европа, само че в случай че загуби финала ще би трябвало да продължи битката за седмо място, което дава право на бараж за седмото място. 

В предишния кръг Ботев направи 0:0 с ЦСКА 1948 вкъщи, а Арда също направи нулево тъждество, само че като посетител на Славия. 

В мачовете сред двата тима досега Арда победи в Пловдив с 2:0, а Ботев победи в Кърджали също с 2:0. 

За Арда след санкции се завръщат Милен Стоев и Борислав Цонев. 

Съдия на дуела ще е Васил Минев. 

Вероятни сформира: 

Арда: Анатолий Господинов, Деян Лозев, Джалал Хюсеинов, Пламен Крачунов, Окези Ебенезер, Лъчезар Котев, Илия Юруков, Станислав Иванов, Иван Тилев, Иван Коконов, Чинонсо Офор

Ботев: Матвей Игонен, Ивайло Видев, Димитър Папазов, Ехидже Укаки, Джеймс Етоо, Самуел Акере, Янис Карабельов, Лъчезар Балтанов, Уме Емануел, Фаустас Степанавичус, Мартин Секулич
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР