Ботев покани четирима от кандидатите за президент на БФС на

...
Ботев покани четирима от кандидатите за президент на БФС на
Коментари Харесай

Ботев покани на дебат кандидати за президент на БФС, след него решават кой ще подкрепят

Ботев предложения четирима от претендентите за президент на БФС на спор на стадион " Христо Ботев ". Поканата е до Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Ботев разгласи, че ще вземе решение кой ще поддържа след дебата.
Прочетете още
Все още не е ясно дали претендентите ще се съгласят на спор, а от Ботев оферират той да бъде сред 9-ти и 12-ти март. 

Припомняме, че 7 претенденти се борят за президент на централата, а Конгресът на БФС е на 15 март. 

Ето какво написаха от Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК „ Ботев “ насочи публична покана за спор с главните кандидати за ново управление на Българския футболен съюз - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в комфортно за претендентите време, сред 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион " Христо Ботев ".

Модератор на събитието ще бъде гласът на „ жълто-черните “ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при цялостна бистрота и взаимно почитание да дадем опция на всички ботевисти да се срещнат с главните тези на претендентите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят директно развиването на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК „ Ботев “ ще вземе решение кого от претендентите ще поддържа на идния конгрес след провеждането на обществената полемика и въз основата на получените отговори.

С почитание:
Ръководството на ПФК „ Ботев “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР