Ботев“ победи с 3:0 Витоша (Бистрица) в Пловдив в мач

...
Ботев“ победи с 3:0 Витоша (Бистрица) в Пловдив в мач
Коментари Харесай

Ботев“ вкара три на Витоша“

„ Ботев “ победи с 3:0 Витоша (Бистрица) в Пловдив в мач от 24-ия кръг на Първа лига и записа първа пролетна победа в шампионата.

Тодор Неделев вкара още в 5-ата минута от директен свободен удар, Жоао Пауло удвои в 23-ата, а Стивън Петков оформи крайния резултат с попадение в 79-ата минута.

В 18-ата минута Неделев изпусна дузпа, която беше избавена от вратаря на гостите Василев.

" Победата ще ни  даде повече убеденост и  въодушевление. Няма по какъв начин да не сътворяваме обстановки, когато държим трайно топката, - съобщи треньорът на „ Ботев “ Николай Киров. - Доволен съм от  триумфа. Създадохме и още много положения. Важно е, че взехме точките, играта е обикновено да търпи спадове на моменти. Един мач не може да се развива в едно и също движение през всичките 90 минути. Срещу Верея чакам сложен дуел, цикълът е сбит, тъй че би трябвало да се създадат и нужните ротации. "

„ Започнахме мача добре. Бяхме нападателни, създадохме обстановка, само че всичко се промени с първата офанзива и гол за Ботев. Оттам насетне всичко рухна. През второто полувреме се стабилизирахме, само че получихме трети гол и всичко свърши.  Днес не можем да приказваме за шанс, а за класа на съперника ", разяснява наставникът на гостите Костадин Ангелов.

по-късно през днешния ден:

Септември (София) - Локомотив (Пловдив)

Черно море - Левски

в  четвъртък:

Славия - Верея (Стара Загора)

Пирин (Благоевград) - Дунав (Русе)

ЦСКА-София - Етър (Велико Търново). 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР