Ботев Пловдив входира жалба от съдийско естество в Българския футболен

...
Ботев Пловдив входира жалба от съдийско естество в Българския футболен
Коментари Харесай

Ботев: Има две ситуации, които повлияха на крайния резултат

Ботев Пловдив входира тъжба от съдийско естество в Българския футболен съюз. Причина за това са отсъжданията на Станислав Ставров и Милен Арабаджиев по време на полуфинала реванш от шампионата за Купата на България сред Славия и Ботев – приключил с победа на „ белите “ с 1:0.

„ Има две обстановки, които повлияват на крайния резултат – едната е неотсъдена дузпа, която е идентична на тази на Славия, а втората е несъществуваща засада поради която е анулиран гол на Стивън Петков. Тези обстановки повлияват на крайния резултат и поради това подаваме тъжба от съдийско естество “, разяснява тийм мениджърът на Ботев Пловдив Асен Караславов.

„ Винаги съм разбирал съдиите. Всеки човек бърка, само че когато тези неточности повлияват на резултата, както в нашия случай – всеки би трябвало да си понесе наказването. Факт е, че ние бяхме ограбени “, добави той.

„ Заслужавахме да отидем на край втора поредна година, само че не ни разрешиха да го създадем. Търсим си грешките и в нашия тим, само че въпреки всичко не би трябвало да се стига до такова скандално съдийство “, сподели още Асен Караславов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР