Ботев (Пловдив) сподели в сайта си, че е взето решение

...
Ботев (Пловдив) сподели в сайта си, че е взето решение
Коментари Харесай

Ботев-Пловдив иска преиграване на мача със Славия

Ботев (Пловдив) показа в уеб страницата си, че е взето решение да се изиска преиграване на полуфинала за Купата на България със Славия, от който пловдивчани отпаднаха.

"След извършено съвещание на Съвета на шефовете ПФК „ Ботев” взе кардинално решение да не разреши потулване на жестоко погазения феърплей, на който цяла футболна България стана очевидец към полуфиналните срещи на тима в шампионата за Купата на България.

Ръководството на най-стария футболен клуб в страната е изрично в настояването си за осветляване на задкулисието, станало причина за изхвърлянето на настоящия притежател на Купата на България от шампионата и подигравката с футболисти, треньори, Клуб и последователи, както и за съответни наказания.

На 26 април в БФС ще бъде входирано просторно писмо, адресирано до футболната централа и способените комисии в нея, с гледище за:

* Оповестяване на претекстовете на Съдийската комисия за назначението на Станислав Ставров за основен съдия на срещата-реванщ,

* Сезиране на комисията по Етика и феърплей за обидни квалификации в обществени изявления към последователите на „ Ботев” от страна на президента на ПФК „ Славия” Венцеслав Стефанов, както и

* Нарушения на условията при установяване цените на билетите за последователи на тим хазаин и тим посетител.

ПФК „ Ботев” ще внесе в законоустановения период тъжба против съдийството, с прикрепени към нея видеоматериали на обстановките, в които всички следили мача се убедиха, че „ Ботев” бе предумишлено и преднамерено ощетен.

В допълнение ПФК „ Ботев” ще претендира за официално нарушаване на разпоредбите, водещо до искане за преиграване на мача ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР