Ботев (Пловдив) ще търси нов централен нападател през зимната пауза

...
Ботев (Пловдив) ще търси нов централен нападател през зимната пауза
Коментари Харесай

Ботев търси нов централен нападател

Ботев (Пловдив) ще търси нов централен нападател през зимната пауза в шампионата. След продажбата на Атанас Илиев в Асколи " канарчетата " останаха единствено с един характерен състезател на тази позиция - Антоан Бароан, оповестява " Тема спорт ".

Французинът се приспособява доста бързо след идването си в Коматево, само че е без никаква опция. Това си пролича в мачовете с и Лудогорец, когато травма не му разреши да стартира като титуляр и Азрудин Валентич заложи на групировка без изявен централен нападател.
 Тодор Неделев: Как се вършат тези линии на ВАР?
Тодор Неделев: Как се вършат тези линии на ВАР?

Звездата избухна

Именно босненецът е настоял пред управлението за привличането на още един футболист на този пост. Както е известно, притежателят на " канарчетата " Антон Зингаревич разполага с голяма мрежа от футболисти по целия свят и голям брой контакти с клубове и сътрудници. Затова и още веднъж Ботев ще заложи на играчи от чужбина за попълването на селекцията си.

Откакто Зингаревич дойде в Пловдив, " жълто-черните " привлякоха над дузина нови футболисти, като единствено един от тях е българин - Николай Минков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР