Ботев Пловдив ще се опита да вземе първа победа през

...
Ботев Пловдив ще се опита да вземе първа победа през
Коментари Харесай

Ботев Пд гони първа победа от шести опит

Ботев Пловдив ще се опита да вземе първа победа през сезона против Крумовград в ранния неделен дуел от шестия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „ Христо Ботев “ започва в  19:00 часа  и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT. Мачът може да наблюдавате и с NOVSPORT.COM.

„ Канарчетата “ записаха две равни и три загуби под управлението на новия треньор Станислав Генчев в първите си пет дуела и все чака първия си триумф под негово управление. Заговори се даже за оставка на младия експерт.

Генчев няма да може да разчита на Джеймс Ето’о, който получи червен картон при провалянето против Хебър в Пазарджик в предишния кръг. Добрата вест пък е, че Антонио Перера се завръща след наказване.

През седмицата Ботев притегли някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов, който разтрогна контракта си с Левски. С опита си той би трябвало да помогне на тима да излезе от тежката обстановка и да окаже подкрепление в офанзива на единствения голмайстор на отбора през този сезон – Мартин Секулич. Хърватинът е отбелязал единствените две попадения за „ жълто-черните “ досега през акцията.

В събота вечерта пък се състоя среща сред притежателя Антон Зингаревич и почитателите на отбора, като над два часа бяха обсъждани проблемите на клуба, а измежду последователите имаше и разнобой. Една част от тях не желаят Тодор Неделев да се връща на „ Колежа “, а другата – да.

Дебютантът в елита Крумовград може да се похвали с две страхотни победи - против първенеца Лудогорец и бронзовия медалист от последния сезон ЦСКА 1948. Тимът обаче загуби другите си три мача. При триумф през днешния ден обаче отборът може да приключи кръга в Топ 6.

Това ще бъде четвърти мач в шест кръга за отбора в Пловдив, откакто точно тук семейства тимът на Неманя Миланович, който ще разчита на най-благоприятен състав, откакто няма кадрови проблеми.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР