Ботев (Пловдив) ще проведе зимен подготвителен лагер в Дубай през

...
Ботев (Пловдив) ще проведе зимен подготвителен лагер в Дубай през
Коментари Харесай

Ботев на зимен лагер в Дубай, причакват Шахтьор за спаринг

Ботев (Пловдив) ще организира зимен предварителен лагер в Дубай през зимата. Предвижда се воаяжът да стартира на 11-и или 12-и януари и да продължи към 20 дни. Ръководството на канарчетата е избрало дестинацията в Персийския залив поради подобаващите температури в този интервал от годината.

Друга от аргументите е и обвързаността на президента на " жълто-черните " Антон Зингаревич с футболната академия от Дубай " Маденат Ал Амал ". През лятото Ботев притегли оттова нигерийския футболист Точукву Нади (роден през 2003 година). По време на престоя си там Ботев ще употребява базата на Академията.

Освен температурите, различен мотив за лагера в Емирствата е, че в последните години там вършат лагери огромните грандове от Европа като Барселона, Байерн, Милан, Манчестър Юнайтед, Борусия (Дортмунд).

В Дубай вървят на подготовка и много от тимовете от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, най-често украинските грандове Динамо (Киев) и Шахтьор (Донецк). Тази година Шахтьор също ще се приготвя там, а разновидността за контролна среща с Ботев (Пловдив) не е за занемаряване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР