Ботев (Пловдив) ще има нов треньор за следващия сезон, който

...
Ботев (Пловдив) ще има нов треньор за следващия сезон, който
Коментари Харесай

Мъри Стоилов се завръща в Ботев Пловдив?

Ботев (Пловдив) ще има нов треньор за идващия сезон, който сигурно ще бъде българин. " Канарчетата " към този момент оповестиха, че от 7 юни ще имат нов ментор, откакто приключва контракта на Бруно Балтазар след края на сезона.

Опциите пред притежателя Антон Зингаревич са били сведени до две - Станимир Стоилов и Станислав Генчев. И към двамата са били отправени предложения. Имало е и трети вид в лицето на Николай Киров, само че Белия не допадал на някои от почитателите.

Първата алтернатива е бил Мъри Стоилов, който бил впечатлен от изискванията, а и към този момент е работил на " Колежа ", само че към този момент нямало безапелационен отговор от негова страна.

Генчев има изтичащ договор с Локомотив (София) през лятото и е дал кардинално единодушие, като към този момент има и авансово съглашение.

Очаква се да има по-сериозно развиване в идващите дни, защото новият старши-треньор трябвало към този момент да работи по селекцията и подготовката. Категорично, към днешна дата, опцията новият ментор да бъде чужденец не седи на дневен ред, написа " Гонг ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР