Ботев (Пловдив) се включи в кампанията Измини път или изкачи

...
Ботев (Пловдив) се включи в кампанията Измини път или изкачи
Коментари Харесай

Ботев Пд се включи в благотворителна кампания

Ботев (Пловдив) се включи в акцията " Измини път или изкачи връх и го посвети на фамилиите страдащи от рядката диагноза унаследен ангиоедем ". Инициативата е на асоциация " Наследствен ангиодем България ".

От " жълто-черния " клуб бяха подготвили голям брой дарове за децата, както и представителите на НАЕ България. Двете страни направиха алегорична обиколка на централния терен на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Асоциация НАЕ Ви приканва да участвате в подкрепящата осведомителна акция под мотото „ Измини път или изкачи връх и го посвети на фамилиите наранени от рядката диагноза унаследен ангиоедем”. Лятото е доста уместно време за походи в планината и по приказни български дестинации.

Какво по-красиво преживяване от това да посетиш обичано място и да го превърнеш в идея за една група хора, които доста мъчно могат да си разрешат този разкош. Болните с рядката диагноза добит и унаследен ангиоедем получават от време на време непредсказуеми отоци и даже най-краткото пътешестване или отмора се трансформира в едно голямо предизвикателство за цялото семейство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР