Ботев Пловдив се отдалечи много сериозно от привличането на Омар

...
Ботев Пловдив се отдалечи много сериозно от привличането на Омар
Коментари Харесай

Завръщането на Косоко в Ботев пред провал

Ботев Пловдив се отдалечи доста съществено от привличането на Омар Косоко, осведоми PlovdivDerby. Причината е, че от сегашния клуб на нападателя са освободили футболист на позицията, на която се подвизава техничаря, което от своя страна е успокоило Омар и той е на път да остане в клуба.

Първопричината Косоко да изиска да се завърне в България е била точно огромната конкуренция на неговия пост и дребното шансове, които са се очертавали той да получи на играе като титуляр.

След освобождението на един от съперниците на Омар обаче той е на път да размишления и да остане в сегашния си клуб. Нещо повече - Косоко е трябвало да се откаже от 75 000 $, с цел да бъде освободен, което не му е допаднало. Ако обстановката не се промени до 00:00 часа тази вечер българско време, привличането на Косоко ще стане невероятно, даже и като свободен сътрудник. За да може даден състезател да дойде в България със свободен трансфер след 6 септември, той би трябвало да е бил свободен сътрудник преди тази дата. Това повеляват футболните правила, което прави възможностите на Косоко да заиграе още веднъж в Ботев съвсем нулеви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР