Ботев (Пловдив) се наложи със 7:0 над Марица (Пловдив) в

...
Ботев (Пловдив) се наложи със 7:0 над Марица (Пловдив) в
Коментари Харесай

Красиви голове, хеттрик на Бароан и 7:0 за Ботев Пд срещу Марица

Ботев (Пловдив) се наложи със 7:0 над Марица (Пловдив) в контролна среща.

Спарингът се игра на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “.

„ Канарчетата “ направляваха протичащото се през всичките игрови минути против противника, който бе в много изменен състав и разчиташе на голям брой юноши.

В минутите преди мача „ жълто-черните “ честитиха годишнината на „ жълто-сините “, като подариха фланелка на президента Христо Христов. 

В 10-ата минута  откри резултата от дузпа, а в 14-ата минута нападателят пропусна след чудесно центриране на . Последваха два рискови удара на , като при първия шутът бе блокиран, а вторият бе избавен от стража.

В 24-ата минута  изправи публиката на крайници, откакто с удар от 25 метра прати топката под напречната греда за 2:0. В идващите минути далечни удари на  и  минаха на сантиметри над гредата.

В 40-ата минута  пусна брилянтен пас към , който докосна леко топката и тя влетя във вратата за 3:0. В 44-ата минута  продължи отличните си изяви, вкарвайки гол-шедьовър с удар от 20 метра, като попадението бе копие на гола на Тонев.

След почивката ботевистите прибавиха нови три гола на сметката си. В 50-ата минута центриране отдясно прати топката в , който овладя и с обмислен удар повиши на 5:0.

5 минути по-късно  пусна към , който от придвижване оформи своя хеттрик. Последваха няколко доста положителни изяви на , който със спасяванията си резервира мрежата си суха.

Крайният резултат бе завършен в 75-ата минута, когато  остана очи в очи с вратаря и с удар в далечния ъгъл се разписа за 7:0.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ: , , , , , , , , , , 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР