Ботев (Пловдив) привлече младия талант на Янтра (Габрово) Симеон Турлаков.

...
Ботев (Пловдив) привлече младия талант на Янтра (Габрово) Симеон Турлаков.
Коментари Харесай

Ботев привлече най-младия футболист, дебютирал в професионалния футбол у нас

" Ботев " (Пловдив) притегли младия гений на " Янтра " (Габрово) Симеон Турлаков. Това оповестиха от досегашния му клуб.
Прочетете още
 От два сезона и половина насам той тренира с мъжкия тим на габровци, направи и формален дебют във Втора лига единствено на 14 години и 71 дни в дуел против " Лудогорец-2 ", което го трансформира в най-младия български състезател с минути в професионалния ни футбол. Стана част и от националния тим на България за своята възраст, като към този момент има изиграни осем интернационалните срещи с националната фланелка.

Младият полузащитник на " Ботев " (Пд)  Димитър Тонев ще играе чартърен в  " Крумовград " през новото състезание. Любимецът на " жълто-черните " почитатели организира част от подготовката с родния си тим, само че треньорското управление реши, че за него е най-добре да натрупа опит в различен отбор. През предишния сезон той се състезаваше за  " Пирин " (Благоевград), като преотстъпен.

21-годишният халф има 73 мача за " Ботев ", в които означи 4 гола. През предходната година той удължи контракта си с клуба.   Сега пък ще се рита пък за новата в елитния ни футбол " Крумовград ". 

" Жълто-черните " футболисти продължиха подготовката си в Пловдив. За четвъртък и петък е планувана по една подготовка.

В събота и неделя ботевистите ще изиграят две контролни срещи, като повече информация за тях ще бъде оповестена по-късно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР