Ботев (Пловдив) приема Спартак (Варна) в двубой от 26-ия кръг

...
Ботев (Пловдив) приема Спартак (Варна) в двубой от 26-ия кръг
Коментари Харесай

Ключов сблъсък на дъното между Ботев и Спартак

Ботев (Пловдив) приема Спартак (Варна) в дуел от 26-ия кръг на efbet Лига. Срещата на спортната база в " Коматево " стартира в 14:45 часа. Двата отбора се борят за своето оцеляване и мачът се оказва да бъде много трогателен откъм страсти.

В началото на март " канарчетата " съумяха да запишат две доста скъпи победи, с които да се разграничат от последната шестица в подреждането. В последвалите три срещи обаче " жълто-черните " по този начин и не съумяха да завоюват още веднъж. Те изгубиха с 1:2 визитите си на Септември (София) и ФК ЦСКА 1948 в София, а сред тези две срещи поделиха точките с Локомотив в дербито на Пловдив.
 Вратарят на Ботев (Пловдив) даде оценка на сезона
Вратарят на Ботев (Пловдив) даде оценка на сезона

Всеки сезон, в който Ботев не играе край за Купата или не се намира в топ 4, е несполучлив

Спартак (Варна) пък е в серия от четири следващи загуби. Не може да съдим отбора за провалите от Арда и ЦСКА, като в София варненци се показаха мощно, а в Кърджали трябваше да играят с човек по-малко.

Проблемът обаче пристигна вкъщи, когато " Соколите " се нуждаеха от наложителни три точки против Локомотив София и Берое. До такива не се стигна и в случай че против " Железничарите " отборът има защо да съжалява, то против " Заралии " изглеждаше трагично и справедливо загуби с 0:4.
 Пролетните вируси не престават да основават проблеми на Спартак (Варна)
Пролетните вируси не престават да основават проблеми на Спартак (Варна)

Разболя се и Родни Антуи

Наставникът на домакините Бруно Балтазар няма да може да разчита на Красиан Колев, който изтърпява наказване. Контузени в състава няма. Херо пък ще бъде без двама от главните си футболисти на Коматево. Аут са Румен Руменов и Родни Антуи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР