Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-рия кръг

...
Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-рия кръг
Коментари Харесай

Ботев Пловдив излиза срещу Локомотив София с мисъл за първа победа на Колежа

Ботев Пловдив приема Локомотив София в среща от 32-рия кръг на efbet Лига. Двубоят на „ Христо Ботев “ стартира в 19:15ч. и в него пловдивчани ще търсят първи триумф на своя стадион след завръщането.

Очаквано или не, Ботев към момента няма триумф и даже маркиран гол на „ Колежа “. „ Канарчетата “ ще опитат от третия път да се доберат до триумфа, откакто изгубиха на своя стадион от Левски и Лудогорец. И двата отбора на процедура нямат късмет за седмото място, даващо право на присъединяване в бараж за европейските клубни шампионати, като в същото време са си подсигурили мястото в елита за идващия сезон.

През седмицата стана ясно, че наставникът Бруно Балтазар ще води отбора в оставащите мачове до края на сезона, след което ще напусне клуба. Същото важи и за Азрудин Валентич, който бе със статут на консултант по спортните въпроси на боса Антон Зингаревич, а преди това старши треньор.

Столичните “железничари ” също са в серия от отрицателни резултати, което принуди клубното управление да подложи играчите на детектор на лъжата. Проверката е била осъществена в офиса на най-известната сертифицирана компанията, занимаваща се с такива проучвания в страната. Всички футболисти са минали полиграфа сполучливо.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР