Ботев (Пловдив) прекърши амбициите за титла на ЦСКА след успех

...
Ботев (Пловдив) прекърши амбициите за титла на ЦСКА след успех
Коментари Харесай

"Ботев" прекърши амбициите на ЦСКА за титла с победа в края

Ботев " (Пловдив) прекърши упоритостите за купа на ЦСКА след триумф с 2:0 в последния мач от 31-ия кръг в Първа лига. Пловдивчани се оказаха непреодолимо затруднение за състава на Любослав Пенев в трети следващ дуел. И двата гола паднаха в заключителните минути. Феребори Доре откри в 83-ата, а Тодор Неделев се разписа в третата минута на добавеното време.

След като " Ботев " спря ЦСКА в полуфиналите в Купата на България, в този момент съставът от Пловдив отдалечава алените и от фантазиите за купа. Червените излязоха за наложителна победа в Коматево, която да ги приближи на две точки от водача " Лудогорец ", само че не реализираха търсения резултат.

Третият следващ конфликт сред двата тима, беше белязан от доста нерви и малцина голови положения. За разлика от двете срещи в Купата на България, които приключиха 3:2 и 3:3, този път представление нямаше.

След загубата ЦСКА остава на пет точки от " Лудогорец ", който също загуби в кръга. До края на сезона остават пет кръга, в които следва и пряк конфликт сред двата състава на " Българска войска ".

Двубоят прекъсна серия от осем мача без загуба на ЦСКА. За последно отборът беше изгубил в Първа лига на 24 февруари в дербито с " Левски ". " Ботев " нямаше победа в седем турнирни срещи (пет равенства и две загуби).

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР