Ботев (Пловдив) подписа договори с родените през 2005 година Божидар

...
Ботев (Пловдив) подписа договори с родените през 2005 година Божидар
Коментари Харесай

Ботев Пловдив подписа договори с двама юноши

Ботев (Пловдив) подписа контракти с родените през 2005 година Божидар Сидеров и Константин Павлов. Двамата младоци сложиха подписа си върху дълготрайни договори с "жълто-черния " Клуб.

Божидар Сидеров е роден на 26 април 2005 година във Велико Търново. Част е от школата на Ботев повече от четири години, а сега е капитан на "жълто-черната " групировка в U17. Играе на позицията централен бранител.

Константин Павлов е роден на 14 август 2005 година в град Русе. През зимата на тази година минава в школата на Ботев, а бързоногият футболист е употребен на терена като крило или нападател.

И двамата футболисти са част от юношеския народен тим на България до 17 години. Ето какво споделиха гениите през формалния уебсайт на "канарчетата " след подписването на първите си професионални контракти.

Божидар Сидеров: "Много съм благополучен да подпиша първия си професионален контракт с Ботев. Благодаря на фамилията си, както и на треньорите, които са работили с мен. Надявам се след време да играя за мъжкия тим в нашия дом - стадион "Христо Ботев ".

Константин Павлов: "Щастлив съм, че подписах професионален контракт с Ботев (Пловдив). Благодаря на моето семейство и моите съотборници за поддръжката. Благодаря също по този начин на треньорите Георги Онов, Петър Пенчев и Илиян Геров, които способстваха за моето развиване. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР