Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с компанията ТЕД БЕД,

...
Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с компанията ТЕД БЕД,
Коментари Харесай

Ботев Пловдив обяви ново партньорство

Ботев (Пловдив) подписа контракт за партньорство с компанията ТЕД БЕД, оповестиха от футболния клуб. Благодарение на новия договор сред двете страни ще се осъществя план за замяна на всички остарели и амортизирани матраци на клубната база на " канарчетата " с нови висококачествени кревати.

" Клубът показва своите благодарности към ТЕД БЕД за готовността да влагат в младите спортисти на България, в лицето на академията на Ботев. Качеството на съня е значителен детайл за физическото здраве, както на професионалните спортисти на клуба, по този начин и на подрастващите гении от академията. Благодарности и към екипа, изравен зад реализирането на този план, за проявените професионализъм, внимание и позитивизъм ", написаха от Ботев (Пловдив).

От " жълто-черния " клуб оповестиха, че новите матраци, които ще бъдат поставени въз основата на " канарчетата ", са от серията " Favourite Nova Orthopedic " - ортопедичен матрак, регистриран от Българска организация по медикаментите, който се отличава с най-високо качество, обезпечено от немските лаборатории " LGА ". Матракът е основан с интелигентната технология за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт, които подкрепят възобновяване след подготовка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР