Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с дигиталната платформа Fanzee,

...
Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с дигиталната платформа Fanzee,
Коментари Харесай

Ботев обяви ново партньорство

Ботев (Пловдив) подписа контракт за партньорство с цифровата платформа " Fanzee ", специализираща в връзката с почитателите, оповестиха от футболния клуб.

" Fanzee " е инструмент за ангажираност на почитателите, предопределен да спомогне на спортните организации да поддържат връзка със своите почитатели посредством новаторски похвати и извънредни награди. Започвайки това партньорство, клубът ще интегрира платформата " Fanzee ", с цел да сътвори особено цифрово пространство за почитателите на Ботев с развлекателно и настоящо наличие през целия сезон.

Предизвикайте себе и проверете знанията си през разнообразни викторини, решавайте пъзели и колекционирайте токени на обичаните си " жълто-черни " футболисти. Преследвайте първото място в класацията на почитателите на тима, печелейки награди и страхотни прекарвания в деня на мача.

Изследвайте света на обичания си клуб в " Ботев Пловдив x Fanzee Hub " и получете късмет да спечелите извънреден достъп по време на нашите домашен мачове, започвайки с Дербито на Пловдив този уикенд ", написаха от Ботев (Пловдив).
 Ботев (Пловдив) се завръща на
Ботев (Пловдив) се завръща на " Колежа " в събота!

Очаква се от клуба в допълнение да разгласят детайлности за събитието

Медийният шеф на Ботев Сергей Расулов акцентира, че с новото партньорство клубът ще даде неограничени благоприятни условия за ангажираност на почитателите на " канарчетата ": " Паралелно с подготовката за историческото завръщане на нашия стадион, клубът се стреми да сътвори екосистема, която съчетава нови технологии, нововъведения и прекарвания, както онлайн, по този начин и офлайн. През новото ни партньорство с " Fanzee ", имаме шанса да предложим неограничени благоприятни условия за ангажираност на почитателите, която включва NFT, викторини и други интерактивни варианти. Присъединете се към нас в това пътешестване и изследвайте света на обичания си Ботев, с късмет да спечелите достъп до ВИП места по време на домакинските мачове, започващи още този уикенд. Следете нашите обществени мрежи за още вести и известия. "

" Горди сме да стартираме партньорство с клуб с толкоз велика история като Ботев. Заедно ще създадем необикновено цифрово пространство за всеки почитател на тима, позволявайки му да взаимодейства с обичания си клуб по метод, който не е изпитвал до момента - викторини, фентъзи игри и други увлекателни действия с вълнуващи награди и достъп до извънредни клубни събития ", разяснява мениджърът по бизнес развиване на компанията за Европа - Алекс Бурдуджа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР