Ботев (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:0 в мач от 24-ия

...
Ботев (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:0 в мач от 24-ия
Коментари Харесай

Ботев би ЦСКА-София, червените в трети пореден мач без гол

" Ботев " (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:0 в мач от 24-ия кръг на Първа лига и се приближи на 6 точки от " алените " в борбата за второто място в класирането.

А вместо да се приближи до водача " Лудогорец ", който през вчерашния ден направи 1:1 с " Царско село ", отборът на Стойчо Младенов се отдалечи от върха, към този момент е на 9 т. В трети следващ мач тимът не съумя да означи гол, като в интервала е без победа.

В 18-ата минута капитанът на гостите Юрген Матей се контузи и бе заменен от младия Християн Петров. След срещата Младенов разгласи, бранителят може да отсъства до края на сезона.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Ботев Пловдив март 2022 Българска телеграфна агенция.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

Домакините поведоха в 24-ата, когато Самуел Супрайен се възползва от неприятно нареждане в отбраната на ЦСКА-София и с глава засече топката в мрежата след центриране от корнер на Тодор Неделев.

Шест минути по-късно ново недоразумение в защитата на ЦСКА - сред Християн Петров и Брадли Мазику, разреши на Неделев да прати топката в мрежата за повторно с акуратен шут от далечна отдалеченост. Помогна неубедителна интервенция на вратаря Густаво Бусато.

" Червентите " можеха бързо да върнат интригата, само че Яник Вилдсхут не съумя да означи от чиста обстановка, като Виктор Генев съумя с тяло да избие топката в ъглов удар. Малко преди този момент обаче остана подозрение за дузпа за ЦСКА-София за нарушаване против Маурисио Гарсес. Стигна се до разглеждане на BАР, само че 11-метров удар не бе отсъден.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/ЦСКА почитатели конгрес март 2022 Българска телеграфна агенция.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

" Червените " започнаха интензивно втората част, само че Жорди Кайседо пропусна от добра позиция, а Гарсес също не съумя да откри рамката на вратата след центриране от корнер.

До края " Ботев " ловко се бранеше и не разреши на " алените " да стигнат до попадение.
Стойчо Младенов отново изригна след дуела
След мача Стойчо Младенов, за промяната на който към този момент вървят клюки, разгласи, че Греъм Кери, Георги Йомов, Тимо Вион и Томас Лам са заболели, с висока температура и по тази причина не бяха в групата.

Той претендира за неотсъдена дузпа, само че призна, че тимът му изживява рецесия. След което изрече познати слова.

" ЦСКА постоянно излиза от сложни обстановки. Отговорът е с победи, единствено по този метод може да се вдигнем, рече той. - Щом не побеждаваме, значи нещо куца. Най-малко се тормозя за поста си. Устойчив съм, минал съм през доста борби. Проблемите идват от нашите среди, от цесекари.

" Лудогорец " направиха тъждество през вчерашния ден, само че да сте чули рецензии? Защото те са никои. Кои са те? Докато при ЦСКА е друго, ЦСКА е най-големият и най-популярен български клуб, най-успелият в Европа...

В нашия зложелател Левски всички са обединени, а къде са те? Но са обединени, сплотени. А ние постоянно сме разединени - ветерани, почитатели, треньори... Докато има и минимален научен късмет за купата, ще се борим. Това е в ДНК-то на ЦСКА. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР