Ботев (Пловдив) победи Черно море с минималното 1:0 в среща

...
Ботев (Пловдив) победи Черно море с минималното 1:0 в среща
Коментари Харесай

Ботев резервира третото място след минимален успех над Черно море

Ботев (Пловдив) победи Черно море с минималното 1:0 в среща от плейофите на efbet Лига, играна на спортната база на " канарчетата " в Коматево.

След безлично начало на срещата, домакините съумяха да поведат в резултата още в първата си по-сериозна офанзива, с помощта на Мохамед Брахими (28`). В края на мача варненци натиснаха съперника си в неговата половина, само че по този начин и не съумяха да се доберат най-малко до точка.
 Ботев (Пловдив) - Черно море: 1:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Ботев (Пловдив) - Черно море: 1:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Така Ботев (Пловдив) дръпна пред противниците си на третото място. Пловдивчани към този момент са с актив от 49 точки, с 4 повече от Черно море и 7 от тима на Левски, който на следващия ден ще се изправи против ЦСКА.
 Снимка 570873
Източник:

Двата тима започнаха много внимателно срещата, като в продължение на 25 минути нямаше нито една рискова обстановка пред някоя от вратите на Георги Аргилашки и Иван Дюлгеров. Играта бе съсредоточена в средата на терена.
 Снимка 570872
Източник:

Все отново с първия си прецизен изстрел домакините поведоха в резултата в 28-ата минута, с помощта на Мохамед Брахими. Тодор Неделев изведе по отличен метод отдясно влезлия преди минути футболист. Той нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала - 1:0.
 Черно море уреди контрола
Черно море уреди контрола

С Добруджа

В 37-ата минута Родриго Вилела насочи прекрасен удар от воле от границата на пеналтерията, само че топката мина над напречната греда на вратата на Георги Аргилашки. Така първото полувреме приключи без повече голове.
 Снимка 570871
Източник:

В началото на втората част домакините можеха да удвоят. Па Конате излезе самичък против Иван Дюлгеров и стреля около него. Живко Атанасов обаче се намеси героичен и почисти топката преди тя да влезе във вратата.

В 61-ата минута Супрайен не съумя да почисти добре топката и тя попадна в Закария Беншаа. Той шутира, само че кълбото се удари в тялото на Матиас Курьор.
 Снимка 570870
Източник:

В 64-ата минута Георги Аргилашки не се ориентира добре при центриране и не съумя да боксира топката. Тя стигна до Беншаа, който стреля с атрактивен ножичен удар, само че кълбото мина над напречната греда.

В 82-ата минута Пабло Гарсия шутира от далечна отдалеченост и изненада Аргилашки. За шанс на стража, топката мина на сантриметри от вратата.
 Снимка 570869
Източник:

В края на мача варненци натиснаха съперника си в неговата половина и пропуснаха няколко положителни положения да отбележат.
 Ботев (Пловдив) си хареса Филип Кръстев
Ботев (Пловдив) си хареса Филип Кръстев

Пловдивчани имат предпочитание да го привлекат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР