Ботев (Пловдив) осъществи трансферен удар. Канарчетата подсилиха нападателната си мощ

...
Ботев (Пловдив) осъществи трансферен удар. Канарчетата подсилиха нападателната си мощ
Коментари Харесай

Официално: Ивелин Попов е футболист на Ботев

Ботев (Пловдив) реализира трансферен удар. " Канарчетата " укрепиха нападателната си мощност с Ивелин Попов, оповестява формалния уебсайт на клуба, след което продължава със следното:

" Опитният футболист парафира контракт с " жълто-черните " и още през днешния ден ще направи първата си подготовка под управлението на Станислав Генчев.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Един от най-хубавите български футболисти за последното десетилетие е минал през редица тимове в родината ни и в чужбина.

Извън граница офанзивният футболист е играл за тимовете на Газиантепспор, Кубан, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи.
 Просто не се получи
Просто не се получи

Дори и аргументите за разлъка да не са спортно-технически, Левски и Попето мъчно щяха да имат общо бъдеще

В България е носил екипите на Литекс и Левски, като за последно бе част от " сините " от София. Ивелин Попов е 3-кратен притежател на най-престижното самостоятелно отличие - Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година.

Ивелин Попов има 90 мача Националния тим на България, от които в 54 е извеждал " лъвовете " с капитанската лента. За " трикольорите " е осъществил 18 попадения.

В кариерата си е печелил два пъти шампионската купа на България, два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата на България. Извън граница е печелил купата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва) ", приключва се в прессъобщението.

Ивелин може да дебютира за " канарчетата " още при семейството на Крумовград на 21 август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР