Ботев (Пловдив) официално пусна в продажба виртуални билети за стадион

...
Ботев (Пловдив) официално пусна в продажба виртуални билети за стадион
Коментари Харесай

Ботев пуска виртуални билети за Колежа

Ботев (Пловдив) публично пусна в продажба виртуални билети за стадион " Христо Ботев ", които влизат в продажба от през днешния ден. Кампанията е една от самодейностите за спасението на клуба и погасяването на дълга от 565 хиляди лв. към компания Рент Мениджмънт.

Ето и цялата обява на клуба без редакторска интервенция:

" Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с апел към следващата акцията за спасението на нашия обичан Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен лимит обичаното място за всеки Ботевист – ст. „ Христо Ботев “ - Колежа.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас сега е от извънредно значимо значение по отношение на съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, дружно да напълним Колежа и още веднъж, въпреки и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде мощ, от която имаме потребност сега.

" Да напълним Колежа “ е поредност от самодейностите, проведени от акция „ Да живее Ботев Пловдив “ за погасяване на дълга от 565 хиляди лв. към компания Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа “ и за следващ път да потвърдим на цялата футболна общност, какъв брой е значим за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири вида билети за стадион " Христо Ботев ":

- билет на стойност 19.12 лева - " Верен почитател "
- билет на стойност 50.00 лева - Bultras Family
- билет на стойност 191.2 лева - " Топ почитател "
- билет на стойност 1912 лева - " Корпоративен билет " - притежателят на този билет получава тениска от формалния екип с персонализирано име и номер и подпис на футболистите от мъжкия тим, както право на фотография с целия тим. За задачата, закупилият подобен вид билет би трябвало да се свърже с Клуба на e-mail: [email protected]

Билетите са налични в цялата мрежа на Eventim - онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във почитател магазина на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР