Ботев Пловдив официално привлече халфа Антонио Перера. Това е първият

...
Ботев Пловдив официално привлече халфа Антонио Перера. Това е първият
Коментари Харесай

Официално: Ботев Пловдив подписа с испански халф

Ботев Пловдив публично притегли халфа Антонио Перера. Това е първият трансфер на новия треньор на отбора Желко Копич, който е осведомен чудесно с качествата на Перера. Футболистът идва от испанския Алавес, а за последно е играл в хърватския Истра. Точно от престоя си в балканската страна, той е добре прочут за новия ментор на "канарчетата ".

Ето какво написаха "канарчетата " на формалния си уебсайт:

Ботев (Пловдив) укрепи халфовата си линия, откакто притегли испанеца Антонио Перера. „ Канарчетата “ откупиха правата на футболиста от испанския клуб Депортиво Алавес.

Днес 25-годишният полузащитник постави подписа си върху дълготраен договор с „ жълто-черния “ Клуб.

Антонио Перера е роден на 8 юни 1997 година в Испания. Като младеж е играл за тимовете на Диоцесано и Екстремадура, след което следва трансфер в Депортиво Алавес.

От испанския клуб отбранителният халф е преотстъпен в хърватския отбор Истра. В Хърватия полузащитникът изиграва 43 мача за състезание, както и 7 мача за Купата.

Антонио Перера е вторият испанец, който ще носи екипа на Ботев, след Рубен Паласуелос. Паласуелос също се изявяваше в средата на терена, като по сходство на Перера минава в пловдивския клуб от Депортиво Алавес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР