Ботев (Пловдив) няма да продава билети за дербито на Пловдив

...
Ботев (Пловдив) няма да продава билети за дербито на Пловдив
Коментари Харесай

Забраниха продажбата на билети за Ботев - Локо в деня на мача, може така да е и с Левски - ЦСКА-София

Ботев (Пловдив) няма да продава билети за дербито на Пловдив в деня на мача, оповестяват канарчетата. Причината е в новия закон за запазване на публичния ред, който постанова тази възбрана за дуели, класифицирани като такива с " висок риск ". По всичко наподобява, че по този начин ще се действа и в идните конфликти сред Левски и ЦСКА-София.

Ето какво пишат пловдивчани на своя формален уебсайт по отношение на мача с Локомотив (Пловдив):

" ПФК " Ботев " осведоми " жълто-черните " последователи, че по отношение на измененията в Закона за запазване на публичния ред, билети за дуела с " Локомотив " Пд няма да се продават в деня на срещата - събота. Текстът в Закона не разрешава в деня на мача да се продават пропуски единствено в случаите, когато дуелите са избрани като такива с " висок риск ", а пловдивското дерби попада в тази рубрика.

ПФК " Ботев " ще даде опция на своите последователи да закупуват билети на предварителна продажба в продължение на четири дни - от вторник до петък, в това число. Разпространението на талоните ще се прави в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лева.), Трибуна Юг (8 лева.) и Трибуна Север (12 лева.), като на северната естрада ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в бранша без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК " Ботев " ще даде пропуските за Сектор Гости на управлението на " Локомотив ", което ще има уговорката да провежда и осведоми своите последователи за метода на разпространяването им. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР