Ботев Пловдив не успя да победи Маритимо в първа среща

...
Ботев Пловдив не успя да победи Маритимо в първа среща
Коментари Харесай

Ботев не успя да бие корави португалци

Ботев Пловдив не съумя да победи Маритимо в първа среща от трети кв. кръг за Лига Европа. Равенството 0:0 е справедливо и оставя интригата за реванша на остров Мадейра.

Срещата не предложи кой знае какви рискове. Това не смъкна настроението на стадион " Лазур " край морето, където близо 8000 фенове не стопираха да пеят.

Най-чистото състояние за Ботев пристигна след почивката. Тогава Тодор Неделев беше изведен в добра позиция пред дузпата. Ударът му с десния крайник обаче беше избавен от вратаря на португалците. Веднъж изтърва и Виана с глава.

Гостите се бяха затворили, несъмнено играеха за 0:0, с цел да решат всичко на своя земя. Бяха разузнали чудесно рисковите играчи на българския отбор и съумяха. Маритимо стигна до 2-3 прилични положения, като вратарят Чворович избави най-опасното от тях.

В продължението двата отбора се сбутаха във вратата на Ботев след фаул против вратаря Чворович. Съдиите умно ги успокоиха и оставиха без картони, защото характерът на срещата беше правилен.

Ботев ще тръгне към летище " Кристиано Роналдо " на остров Мадейра без преднина, само че с действителни шансове. Преди това в Коматево гостува ЦСКА-София.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР