Ботев Пловдив най-после излезе с позиция след излезлите информации, че

...
Ботев Пловдив най-после излезе с позиция след излезлите информации, че
Коментари Харесай

Ботев отрече да напуска Колежа и обвини медиите за скандала, като ги заплаши с цензура

Ботев Пловдив най-сетне излезе с позиция след излезлите информации, че може да изоставен Колежа поради недоразумение с Община Пловдив.   От клуба пишат, че „ изрично опровергават “ тази информация и са в прелестни връзки с Община Пловдив.
Прочетете още
Нещо повече  те хвърлят виновността за създалия се скандал на медиите и плашат с цензура, като ограничат  акредитациите за идващия сезон.

Всеки един, който е наясно с „ медийната политика “ на Ботев Пловдив, знае, че въпросните информации потеглиха от уеб сайтове, които са близки до управлението на отбора. Там нееднократно са излизали информации, които са се опитвали да оказват помощ на клуба при зародили кавги. Това е ставало, както при напрежението измежду почитателите, по този начин и след големите кавги с Въльо и останалите от въоръженото ОПГ.

Нещо повече – водещият състезателен уебсайт Спортал, където излизат постоянно първи с мнения на управлението на отбора и притежателя, бяха потърсили изпълнителния шеф Алексей Киричек.  В обявата от тази заран пишеше  че „ нито отхвърля, нито удостоверява “ новината, че Ботев може да напусне Колежа, а пази „ безмълвие “.

След тази безапелационна позиция на клуба, въпросът е за какво Киричек не я отрекъл на момента? Може би тъй като са видели, че публичното мнение се настройва против управлението поради фишеците, че може да изоставен Колежа.

Така те сочат с пръст медиите и публицистите за виновници, а в действителност е повече от ясно, че избрани групи в клуба стоят зад информациите с опит да извиват ръцете на Община Пловдив.

Накрая „ виновниците “ с лимитирани акредитации евентуално няма да са уеб страниците пуснали новината за напускането на Колежа, а медиите, които са сериозни към несъответстващите дейности на управлението на „ канарчетата “.

Ето и цялата позиция на Ботев:

Уважаемиботевисти,

Обръщаме се към вас, с цел да опровергаем изрично следващата серия от злонамерени и погрешни изявления, завладели общественото пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме изрично да подчертаем, че ПФК „ Ботев “ няма никакво желание да напуща стадион „ Христо Ботев “.

Също по този начин държим да отбележим, че връзката и взаимоотношението на управлението на ПФК „ Ботев “ с Община Пловдив е на извънредно положително равнище, като се радваме на взаимно почитание и съгласие.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК „ Ботев “ реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през идващия спортен сезон.

С почитание,

Ръководството на ПФК „ Ботев “

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР