Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си отбор през лятото,

...
Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си отбор през лятото,
Коментари Харесай

Ботев може да остане без дубъл

Ботев (Пловдив) може да разформирова дублиращия си тим през лятото, твърди " Тема Спорт ". До този ход вероятно ще се стигне, в случай че вторият отбор на канарчетата изпадне в Югоизточната Трета лига. В момента Ботев (Пд) II води борба за оцеляване във втория ни ешелон. Шест кръга преди края на сезона жълто-черните са 16-и, тъкмо над чертата.

Воденият от Стефан Стоянов отбор има 32 точки, а след него са Септември Симитли и Марек с по 27 пункта, които са в зоната на изпадащите. Пловдивчани и Марек са с по 31 мача, а Септември с 30.

Ако дубълът на Ботев успее да се избави, ще продължи присъединяване във Втора лига. Ако ли не, тимът ще бъде закрит. Основната причина е, че в третия ешелон не могат да играят футболисти с професионални контракти. Тогава действително ще се обезсмисли съществуването му.
 Антоан Бароан до послено под въпрос за мача с Левски
Антоан Бароан до послено под въпрос за мача с Левски

Възстановява се от контузия

Доста постоянно през акцията играчи от първия тим бяха сваляни в дубъла да оказват помощ. Последно това бе Лъчезар Балтанов, който игра цялостен мач при ремито с Монтана (1:1) в Коматево в неделя следобяд. Филип Филипов към този момент постоянно е част от втория състав. Там се обиграват и много от младите гении на клуба - Иван Василев, Атанас Чернев, Димитър Пройчев, Бисер Бонев, Монир Ал Бадарин и вратарят Християн Славков.

Дублиращият състав на градския противник - Локомотив, е предпоследен в Югоизточната Трета лига, а финален е Берое II.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР