Ботев Пловдив изтърва да бие ЦСКА 1948 при гостуването си

...
Ботев Пловдив изтърва да бие ЦСКА 1948 при гостуването си
Коментари Харесай

Ботев Пд изтърва ЦСКА 1948 – 2:2

Ботев Пловдив изтърва да бие ЦСКА 1948 при гостуването си в дуел от 23-ия кръг в efbet Лига. Мачът приключи 2:2 на снежния стадион в Бистрица.

Александър Колев даде задатък за „червените“ в 21-а минута. Антоан Бароан изравни в 49-а минута. Отново французинът донесе цялостния поврат за гостите в 64-а минута. Галин Иванов изравни в 85-а минута, с цел да оформи и крайният резултат в Бистрица.

В първите 7-8 минути превес имаха „червените“, които се регистрираха с два слаби удара на Чочев и Алекс Колев, които не заплашиха кой знае какъв брой вратата на Аргилашки.

Въпреки дребното голови положения, домакините въпреки всичко стигнаха до относително ранен задатък. След неточност на Реда Рабей в центъра на терена Георги Русев лиши топката и откри Алекс Колев, който с мощен удар в близкия ъгъл матира Георги Аргилашки за 1:0.

В 34-а минута ЦСКА 1948 можеше да поведе с два гола задатък. След нова добра контраофанзива на домакините Галин Иванов откри Георги Русев, а ударът на нападателя беше блокиран от Супрайен. Седем минути по-късно Николай Минков стреля с глава, само че не затрудни изключително Даниел Наумов.

В последните секунди на частта „канарчетата“ стигнаха до най-хубавия си късмет. След извеждащ пас към Бароан стрелецът опитва мощен шут, само че Наумов парира с опитност.

Само 4 минути след началото на втората част Ботев съумя да изравни. След страховит извеждащ пас на Тодор Неделев, Николай Минков овладя, обърна се и съумя да откри Бароан, който разстреля Наумов за 1:1.

Двата отбора продължиха да са равностойни на терена, само че в 64-а минута гостите стигнаха до нов гол от нищото. Домакините бяха изхванати на контраофанзива, а съвършеният пас на Дилан Мертенс откри придвижването на Антоан Бароан, който препарира Даниел Наумов за 2:1.

„Червените“ се втурнаха за изравнителен гол, само че мъчно създаваха положения. Мартин Тошев съумя да насочи прецизен удар към вратата на Аргилашки в 70-а минута, само че прекомерно слаб.

В последна сметка ЦСКА съумя да изравни 5 минути преди края на мача. След извоювано единоборство в средата на терена Георги Русев съумя по грациозен метод да изведе Галин Иванов, който разстреля Аргилашки за 2:2.

ЦСКА 1948 – Ботев Пловдив 2:2

1:0 – Алекс Колев (21)

1:1 – Антоан Бароан (49)

1:2 – Антоан Бароан (64)

2:2 – Галин Иванов (85)

Ето и съставите на двата отбора:

ЦСКА 1948 : Наумов, Даскалов, Ангелов, Пиргов, Марин, Мартинов, Чочев, Бастунов, Иванов, Русев, Колев;

Ботев Пловдив:  Аргилашки, Ето’о, Супрайен, Генев, Рабей, Току, Пунчец, Минков, Мертенс, Неделев, Бароан.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР