Ботев (Пловдив) излиза срещу Спартак (Москва) в последната си контрола

...
Ботев (Пловдив) излиза срещу Спартак (Москва) в последната си контрола
Коментари Харесай

Ботев срещу Спартак Москва в последната контрола на лагера в Дубай

Ботев (Пловдив) излиза против Спартак (Москва) в последната си контрола от лагера в Дубай. Двубоят е в петък от 10:00ч. българско време (12:00ч. локално време).
Прочетете още
Спарингът ще се играе на състезателен комплекс " JA Sports Centre & Shooting Club ", на който се организираха и предходните две инспекции за " канарчетата ". Отборът на Ботев приключва лагера си в Дубай с тази контролна среща, откакто направи 4:4 против Рига и победи с 2:1 Урал.

Спартак (Москва), който печели 12 пъти руското състезание и 10 пъти Руското състезание, е най-успешният клуб в Русия. Отборът от Москва печели и 10 купи на Съветския съюз, 4 купи на Русия и 1 Суперкупа на Русия. Спартак доближава до полуфиналите и в трите европейски клубни шампионата.

През този сезон в Руската Висша Лига, Спартак заема 2 място след Зенит (Санкт Петербург). От лятото треньор на Спартак е 33-годишният испански експерт Гийермо Абаскал. С него " гладиаторите " печелят 14 мача от 23 изиграни срещи, като губи единствено 5 във всички шампионати.

Основен водач на тима през този сезон е холандецът Куинси Промес. Той е един от най-известните задгранични играчи в историята на клуба. Този сезон той отбелязва 14 гола и 6 асистенции в лигата и 3 гола в купата на страната.

Друг значим състезател за тима е съветският нападател Александър Соболев. Статистиката му е 9 гола и 4 асистенции за състезание и купа на страната.

Двубоят ще бъде излъчен директно в YouTube канала на Ботев.

Днес пловдивчани организираха и възстановителна подготовка.

Заниманието започва в 9:30ч и се организира на стадион " Мактум Бин Рашид " при температура под 18 градуса и продължи почти 50 минути.

В следобедните часове " канарчетата " продължиха възобновяване в хотела.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР