Ботев (Пловдив) излиза днес срещу Пирин с амбицията да победи

...
Ботев (Пловдив) излиза днес срещу Пирин с амбицията да победи
Коментари Харесай

Ботев без право на грешка срещу закъсалия Пирин

Ботев (Пловдив) излиза през днешния ден против Пирин с упоритостта да победи и да излезе от долните етажи на класирането в А група. Мачът в Коматево стартира в 17:00 часа и опълчва два от тимовете в дъното на таблицата.

Канарчетата заемат 13-а позиция с актив от 10 точки, а Пирин е 15-и с 8 точки. Точно заради тази причина и двата тима ще преследват трите точки непременно.

Наставникът на “жълто-черните ” Желко Копич няма да може да разчита на капитана на тима Виктор Генев, както и на нападателя в чудесна форма – Антоан Бароан. И двамата пропущат срещата заради насъбрани жълти картони.

Джеймс Ето‘о обаче се завръща и ще бъде разполагаем, Бисер Бонев също се включи в подготвителните занимания с главната група от футболисти, след пропускане на последните срещи на “канарчетата ”. Тодор Неделев продължава своето възобновяване, макар че към този момент тренира по специфична стратегия.

В предходния кръг Ботев загуби от Левски с 0:1 на „ Герена “, като след срещата управлението на „ канарчетата “ входира тъжба поради съдийството.

От своя страна Пирин идва в Пловдив след нулево тъждество против отбора на Берое (Стара Загора). Пирин заема 15-то място с 8 точки актив в Първа лига.

В последните 3 мача, “канарчетата ” изрично надвиват над състава на Пирин, като записват 3 победи.

БОТЕВ (ПД) - ПИРИН (БЛ) 

Вероятни сформира: 

БОТЕВ: Ханкич, Пунчец, Супрайен, Ван Хертум, Херман, Па Конате, Рабей, Току, Мертенс, Брахими, Ману 

ПИРИН: Георгиев, Дюлгеров, Бодуров, Занев, Хубчев, Бенгюзов, Тасев, Макрецкис, Цонев, Смоленски, Костов 

Стадион: База Коматево 
Съдия: Димитър Димитров 
Начало: 17:00 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР