Ботев (Пловдив) информира, че ще постави видеостена на стадион Христо

...
Ботев (Пловдив) информира, че ще постави видеостена на стадион Христо
Коментари Харесай

За дербито на Пловдив: Ботев слага видеостена на „Колежа“

Ботев (Пловдив) осведоми, че ще сложи видеостена на стадион „ Христо Ботев “ за дербито с Локомотив Пловдив, което е в неделя, с цел да могат почитателите на „ канарчетата “ да гледат мача и да поддържат обичания тим.

Ето какво написаха от Ботев (Пловдив), без редакторска интервенция:

" Уважаеми Ботевисти,

След съглашението сред Ботев и Локомотив, гостуваща аудитория на стадион „ Локомотив “ в неделя няма да бъде допускана.

В тази връзка, управлението на „ жълто-черния “ Клуб взе решение да сложи видеостена на стадион „ Христо Ботев “, където почитателите на „ канарчетата “ да гледат мача и да поддържат обичания тим.

Видеостената ще бъде сложена на терена на стадион „ Христо Ботев “, с лице към централната естрада, където ще бъдат настанени последователите.

С оглед дребното разстояние сред двата стадиона, мощната поддръжка от трибуните на „ Колежа “ сигурно ще даде подтик на „ жълто-черните “ футболисти в дербито.

За да бъдат изпратени уместно, рейсът с играчите и треньорския щаб на „ канарчетата “ ще мине през ул. Богомил до стадион „ Христо Ботев “ към 16:30ч. в неделния ден – директно преди идването си на „ Лаута “.

Вратите на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат отворени в 17 часа за всички почитатели. Допълнителни детайлности ще бъдат оповестени в утрешния ден.

Ела на „ Колежа “ и поддържа Ботев в първия мач за сезона! Пловдив е единствено наш! "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР