Ботев Пловдив и Черно море завършиха 0:0 в 26-ия кръг

...
Ботев Пловдив и Черно море завършиха 0:0 в 26-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев Пловдив спря Черно море в нервен мач

Ботев Пловдив и Черно море приключиха 0:0 в 26-ия кръг на елита. По този метод варненци пропуснаха опцията още веднъж да се изравнят с ЦСКА-София на втората позиция. Тимът на Илиан Илиев остава трети с 55 точки, с 2 по-малко от алените. Лидер е с три точки пред ЦСКА-София. Ботев Пловдив резервира деветото място в подреждането с 34 точки.

Двата отбора изиграха равносилен дуел на стадион „ Христо Ботев “. Мачът беше нервозен и без чисти голови положения. Брахими за жълто-черните и Исмаил Иса за варненци пропуснаха в първия половин час. След това и Ивелин Попов насочи неакуратен удар за пловдивчани.

След почивката вратата не съумяха да уцелят и Самуел Акере, Ивелин Попов и Уме Емануел. В 88-ата минута гостите от Варна стигнаха до първия си прецизен удар. Отправи го влезлият като запаса Атанас Илиев, само че ударът беше слаб.

„ Обстановката и залогът на мача предразположиха за това да няма добър футбол. Доволен съм от желанието и себераздаването на играчите. През втората част имахме много обстановки, които трябваше да приключим по-добре. Превръща се в проблем, че губим точки, само че ние продължаваме да си гоним нашата цел – да сме в тройката. Всичко зависи от нас “, сподели треньорът на Черно море Илиан Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР