Ботев (Пловдив) и Арда се изправят един срещу друг в

...
Ботев (Пловдив) и Арда се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Ботев приема Арда с мисъл за АПОЕЛ

Ботев (Пловдив) и Арда се изправят един против различен в дуел от третия кръг на efbet Лига. Двубоят на Футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево стартира в 21:00 часа.

Ботев атакуваше безспирно своя съперник Хебър (Пазарджик) в първия кръг, само че това не оказа помощ при минимална изненадваща загуба и то в Пловдив.
 Неделев: Ще нося каска като Чех, веселя се, че съм жив
Неделев: Ще нося каска като Чех, веселя се, че съм жив

" Най-близките ми доста тежко са претърпели всичко "

Последва нов разочароващ резултат при проваляне с 2:3 от Ботев (Враца), като първо бяха наваксани два гола пасив, с цел да бъде гибелен подобен в 84 минута. През седмицата Ботев изигра добър първи мач в конфликта с АПОЕЛ (Никозия) от Лига на конференциите, само че не съумя да се възползва от ситуациите и може да съжалява за нулевото реми.

Арда пък записа победа и загуба в първите си два дуела за сезона. В откриващия си мач възпитаниците на треньора Александър Тунчев бяха победени с 0:3 от ЦСКА на " Българска войска ".
 Александър Тунчев: Доволен съм от желанието на играчите
Александър Тунчев: Доволен съм от желанието на играчите

Коригирихме някои неща на полувремето, разяснява експертът

След това кърджалии надделяха Берое с 1:0, с помощта на дебютния гол на Ласана Н`Диайе. Отборът изигра положително второ полувреме против заралии и в случай че покаже същата игра, може и да вземе нещо от визитата си на Ботев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР