Ботев (Пловдив) е близо до финализирането на силен изходящ трансфер.

...
Ботев (Пловдив) е близо до финализирането на силен изходящ трансфер.
Коментари Харесай

Ботев продава Бароан в Италия

Ботев (Пловдив) е покрай завършването на мощен произлязъл трансфер. Нападателят Антоан Бароан ще укрепи клуб в Италия, чието име към момента се пази в загадка. Наскоро на Апенините писаха, че той е цел на отбор от Серия " Б ", само че няма да е изненада, в случай че го забележим и в елита. Прокуристът на " жълто-черните " Асен Караславов е в Италия, с цел да приключи договорката на място.
Прочетете още
В същото време управленията на Локомотив и Ботев се срещнаха с полицията в Пловдив, по отношение на идното дерби посред им на " Лаута ". Двата клуба обаче не стигнаха до съгласие по най-важния въпрос - за почитателите. Очаква се да има нова среща и да края на седмицата, или най-късно при започване на идната, да се вземе окончателното решение.

Вариант номер едно, който е бил обсъждан е дербитата от постоянния сезон да са без гостуващи агитки. Нещо, с което от Ботев (Пловдив) не са съгласни. От полицията пък са декларирали, че ще окажат нужното подпомагане и са оставили всичко в ръцете на клубовете, които да се схващат между тях. Очаква се Ботев и Локо въпреки всичко да стигнат до единодушие и идната неделя на " Лаута " да има 150-200 последователи на " жълто-черните " на централната естрада.

" Мач Телеграф "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР