Ботев (Пд) ще има отличен шанс за директно класиране в

...
Ботев (Пд) ще има отличен шанс за директно класиране в
Коментари Харесай

Ботев с мачбол за Европа на Герена“

Ботев (Пд) ще има отличен късмет за непосредствено класиране в Европа на 30 април. Тогава е директният мач с Левски на " Герена " и в случай че тимът на Азрудин Валентин успее да победи този на Станимир Стоилов, действително ще избяга от обсега на " сините " като точки, показва " Мач Телеграф ". Предвид това, че Славия съвсем несъмнено ще отпадне от ЦСКА за Купата на България след загубата с 0:2 в първия мач, то третото място сигурно подсигурява присъединяване в шампионата Лига на конференциите за идващия сезон.

В последните два кръга Черно море понесе доста тежки удари - загуби от Левски и от Ботев Пд в пряк мач. За " моряците " второто попадение на " сините ", дело на Марин Петков, значи и преимущество на Левски в директните срещи при равни точки. Именно поради това толкоз се бе ядосал и Илиан Илиев на " Герена ".

За Ботев Пд е доста значимо, че като трети в постоянния сезон си завоюва правото на три семейства в плейофите. Първото към този момент бе извоювано - 1:0 над Черно море. Другите две са против Лудогорец и Славия. За " канарчетата " е доста значимо в какъв състав и с каква мотивация ще излязат разградчани.
 Мохамед Брахими повежда офанзивата на Ботев (Пд) на
Мохамед Брахими повежда офанзивата на Ботев (Пд) на " Герена "

За " канарчетата " следва двуседмична отмора поради великденските празници

Но е реалност едно нещо - че триумфът с 1:0 над Черно море дава голям късмет на Ботев Пд за опазване на третото място и непосредствено присъединяване в Лигата на конференциите без минаване през бараж със седмия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР