Ботев Пд се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата

...
Ботев Пд се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата
Коментари Харесай

Ботев Пд е първият полуфиналист в турнира за Купата на България

Ботев Пд се класира за 1/2-финалите в шампионата за Купата на България по футбол за мъже. На стадион „ Христо Ботев “ под тепетата възпитаниците на Душан Керкез надделяха Спартак Варна с 2:1.


Самюел Акере изведе „ канарчетата “ напред в резултата в 22-та минута, откакто преди този момент гостите от Варна пропуснаха преференциално състояние пред вратата на Матвей Игонен. След почивката капитанът на пловдивчани Ивелин Попов повиши на 2:0. Три минути преди приключването на постоянното време Ахмед Ахмедов върна едно попадение за „ соколите “, само че за повече те нямаха време и сили и по този начин отпаднаха от конкуренцията.

Така Ботев е първият полуфиналист за Купата. „ Жълто-черните “ насочват вниманието си към Първа лига, където в събота, 2 март, гостуват на Славия в столицата.

Четвъртфиналите за Купата на България не престават на следващия ден с два мача. Хебър е хазаин на Пирин Благоевград от 14:30 часа, а от 17:30 ЦСКА посреща Арда на Националния стадион. В четвъртък носителите на трофея Лудогорец одобряват ЦСКА 1948 от 17:30 часа в повтаряне на финала от предходната година. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР