Ботев Пд приема Берое в поредна Битка за Тракия през

...
Ботев Пд приема Берое в поредна Битка за Тракия през
Коментари Харесай

Задава се нов епизод в Битката за Тракия

Ботев Пд приема Берое в поредна Битка за Тракия през този сезон. Двата отбора са съседи в класирането, като старозагорци са 4-ти с 51 точки, до момента в който "канарите " са 5-ти с 50 т.

Срещата е през днешния ден от 17:30 часа, като нея ще можете да следите в GONG.BG, да гледате по DIEMA SPORT и по DIEMA XTRA.

С наказване с Ботев Пд продължава да бъде Антонио Вутов, само че ще играе във финалния дуел против Локомотив Пд след приключването на три дуела глоба.

Левият защитник Еберт Кардосо се завръща след наказване, до момента в който контузени остават още Александър Тонев и Атанас Зехиров.

В последните дни се появиха информации, че Тодор Неделев е подписал прелиминарен контракт с ЦСКА, само че той опроверга тези спекулации.

Ботев има една единствена победа в плейофната фаза (2:0 над ЦСКА у дома) и е с минимален точков актив в Топ 6 в този интервал – 5 пункта от 18 вероятни, с най-вече е ЦСКА -11.

В последните мачове Александър Томаш оставя Мартин Камбуров на аварийна пейка, което изненадва мнозина - най-много поради тактическа скица 4-3-3, а Камбуров влиза след това в срещите.

Иначе Карлос Охене остава под въпрос за срещата, защото имаше проблеми с контузия в последните дни.

В Берое към този момент мислят за селекция, откакто се появи информация, че клубът търси разиграващ халф, до момента в който бъдещето на вратаря Душан Перниш е под въпрос.

В същото време най-тежките си провали през сезона старозагорци записаха при гостувания на пловдивските представители в елита – по 1:4 против Ботев на 1 декември 2018 година и против Локомотив на 2 март т.г. Всичко това още веднъж предвещава завладяващ конфликт. Началният час е 17.30.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР